Același limbaj de comunicare și schimb de informații în întreg ecosistemul medical

Nomenclator produse farmaceutice

Nomenclator produse farmaceutice

Simplitate în utilizare și ergonomie pentru utilizatorul farmacist sau asistent de farmacie

Nomenclatorul electronic Setrio pentru industria farma este disponibil sub forma unui serviciu complet susținut de o echipă de farmaciști care vor asigura integritatea informațiilor și vor valida că produsele au caracteristicile farmaceutice completate corect. Produsele sunt definite conform unor reguli, astfel încât textul apare intuitiv, frumos structurat și ușor de urmărit. Echipa de suport Setrio va asigura introducerea de produse noi și actualizarea produselor existente cu modificările obținute de la producători (în update-uri ulterioare): CIM, cod EAN, formă de ambalare, volumetrie etc.

Nomenclator produse farmaceutice

Implementare

Nomenclatorul electronic Setrio este disponibil pentru activare pentru abonații pachetului PREMIUM BizPharma.
Preluarea de produse din Nomenclatorul Setrio este facilă și sistemul permite împerechere și utilizare imediată. Utilizatorul poate adăuga manual produse noi în nomenclator, iar specialiștii de suport Setrio vor valida ulterior acuratețea caracteristicilor (nu se blochează introducerea facturii de marfă).

Ce spun utilizatorii

Nomenclator produse farmaceutice

Farmacist Diana Gabrian

Director General Farmacia George

„Farmacia George este prezentă în piața farmaciilor independente din anul 2009 și în prezent activează în Vâlcea și Sibiu cu un număr de peste 30 puncte de lucru. Suntem o echipă de farmaciști bine pregătiți, care venim în sprijinul pacienților cu o consiliere profesionistă și campanii de prevenție precum ,,Renunțarea la fumat”, ,,Prevenția bolilor cardiovasculare”, ,,Prevenție, educare și informare pentru gripă și vaccinare antigripală”, ,,Evaluare risc diabet”. Motto-ul nostru care ne reprezintă în piața farma și mass-media este ,,Sănătatea ta și a familiei tale contează pentru noi!” Programul software de gestiune pe care îl folosim încă de la începerea activității este BizPharma, produs de Setrio Soft. Nomenclatorul unic pe care îl oferă softul este de un real ajutor deoarece ne ajută să reducem timpul de operare la preluarea articolelor în forma corectă, eliminând erorile care apăreau la adăugarea manuală a informațiilor legate de produse (producător, împachetare, TVA, tip articol etc.). Datorită nomenclatorului unic gestionăm cu precizie stocurile, maximizând productivitatea.”

Beneficii

Nomenclator produse farmaceutice

Achiziții

 • Rapoarte inteligente de vânzări și achiziții datorită caracteristicilor pe baza cărora sunt încadrate produsele (categorie, subcategorie, producător unic)
 • Gestionare centralizată a produselor farmaceutice
 • Urmărire mai precisă a marjelor realizate pe produse sau categorii de produse, urmărire sezonalități și oportunități de achiziție
 • Acces la ultima listă de medicamente și OTC-uri apărute în piață cu info direct de la producător*
 • Acces la prospect și RCP ultima versiune publicată pe site ANM sau prospectul producătorului

  * în dezvoltare

Automatizări

 • Schimb mai rapid de facturi electronice cu distribuitorii – economie de timp și eficientizarea activității în farmacie
 • Import automat de facturi
 • Gestiune rapidă a comenzilor de la furnizori – toate produsele sunt deja mapate cu furnizorul

Marketing

 • Creare de rapoarte precise de sezonalitate / afecțiuni etc.
 • Posibilitatea de sortare și de căutare rapidă printre medicamentele și caracteristicile acestora
 • Diminuarea timpului petrecut pentru căutarea și găsirea produselor și informațiilor despre produse

Nomenclatorul Unic Setrio aduce beneficii clare pentru orice afacere din industrie:

REDUCERE TIMP DE OPERARE ȘI COSTURI
cu personalul de introducere date prin preluarea automată a facturilor de la furnizori.

ACCESIBILITATE ȘI CLARITATE
Produsele sunt definite după reguli clare standardizate, astfel încat textul este elocvent și bine structurat, iar informația poate fi accesată rapid datorită regulilor intuitive de listare.

ORGANIZARE ȘI RAPORTARE
Posibilitatea de a realiza rapoarte structurate pentru stoc sau vânzări datorită caracteristicilor în baza cărora sunt încadrate produsele: categorie, subcategorie, producător unic. Achizițiile vor fi mult mai ușor de organizat și marjele și discounturile atât de valoroase în activitatea achizitorilor vor fi mult mai ușor de maximizat.

INTEROPERABILITATE
Un nomenclator este un limbaj comun de-a lungul lanțului logistic și permite urmărirea rapoartelor sau a informației de la producător și distribuitor până la canalele de retail, indiferent dacă sunt fizice (farmacie) sau online (magazin e-commerce). Orice integrare cu un sistem nou de vânzare sau aprovizionare se face mult mai ușor.

PRECIZIE ȘI STABILITATE
Transmiterea informațiilor despre produse către farmaciști si pacienți se face în formă corectă. Se elimină erorile și dispar pierderile cauzate de erorile de operare sau vânzare. Sistemele de gestiune funcționează mai precis și oferă stabilitate afacerii de vânzare sau distribuție și predictibilitate a stocului.

Contactați-ne pentru o prezentare

Suntem la dispoziția dumneavoastră

Luni – Vineri: 9:00-18:00

Avem reprezentanți de zonă în toate județele, serviciu Call Center și departament de Marketing activ care preia cu rapiditate solicitarea dumneavoastră.

Lăsați-ne un mesaj prin completarea formularului alăturat și vă contactăm în scurt timp. Vă rugăm să completați formularul în mod exclusiv cu datele companiei pe care o reprezentați și nu folosind date cu caracter personal.​