Un bun manager are intotdeauna nevoie sa analizeze productivitatea medicilor si sistemul de programari, sa observe indeaproape indicatorii de performanta, sa planifice strategii in functie de specialitatea medicala, sa urmareasca veniturile in functie de canalele de promovare si tipurile de incasari. Un soft de clinica medicala il poate ajuta sa realizeze toate acestea. Tehnologia BI poate fi adusa in clinicile medicale pentru a optimiza intreaga activitate operationala.

Soft clinica medicala

O singura solutie pentru digitalizarea fluxului operational din clinicile medicale

 • list-img Fereastra de programari intuitiva, cu acces la calendar in timp real de pe mobil si SMS-uri personalizate
 • list-img Istoric medical si formulare medicale, gestionare relatie cu furnizorii
 • list-img Consultatii online prin platforma ZOOM, semnare biometrica si arhivare documente
 • list-img Control sporit al statusului validare servicii prin avertizari si incarcare in coada de asteptare
 • list-img Rapoarte de management care ofera o perspectiva clara a activitatii
 • list-img Antrenati o echipa profesionista, mereu zambitoare si capabila sa rezolve orice problema
soft clinica medicala
"Pacientii asteapta de la o clinica, dincolo de servicii medicale de calitate, acces facil la programari si o comunicare eficienta. Softul permite programari sistematizate, iar modulul de programari online vine in intampinarea usurintei programarii directe din site. De cand avem implementat softul, s-a putut optimiza accesul pacientilor la medici si investigatii. Modulul de SMS pentru reamintirea programarilor a determinat o comunicare mult mai eficienta a clinicii cu pacientii."

Intr-o clinica moderna pacientul se programeaza online​

Pacientul poate sa sune, sa scrie sau sa se programeze simplu, online

Modulul nostru de programari direct din site-ul clinicii (plugin compatibil cu orice structura de site, adaptabil oricarei teme) va permite pacientilor sa selecteze toate detaliile si sa primeasca toata informatia necesara pentru vizita la clinica, iar programarile se vor sincroniza automat in calendarele receptiei si ale personalului medical.

Recomandarile premergatoare investigatiei si eventualele documente necesare se vor trimite automat (electronic) pe adresa de e-mail pusa la dispozitie de pacient imediat dupa finalizarea procedurii de programare online. Simplu si automatizat cu un soft clinica medicala.

Se poate si mai simplu?

Plata online cu cardul pentru programarile realizate din site. Odata cu programarea in site-ul clinicii, putem integra si sistemul de plata online a consultatiei in avans, cu cardul direct pe site, pentru a obtine confirmarea ferma si rezervarea slotului de timp alocat consultatiei.

Medicii si managerii pot urmari programarile in Aplicatia BizMedica Manager, disponibila atat pentru platformele iOS, cat si pe Android

soft clinica medicala - app bizmedica manager
"BizMedica s-a dovedit pana acum a reprezenta solutia completa in desfasurarea activitatii medicale in clinica noastra: infrastructura, up-date in timp real a informatiilor, usurinta in monitorizarea pacientilor. Ca manager medical folosesc Aplicatia BizMedica Manager pentru ca am imaginea completa a activitatii din clinica si a celorlalti medici, programarile lor dar si pauzele de program."
soft clinica medicala
“Ne organizam programarile mult mai usor de cand avem BizMedica. Avem o baza de date electronica, actualizata, iar pacientii sunt notificati constant cu SMS-uri. Le trimitem confirmare pentru data si ora programarii, dar si informatii utile si promotii noi. Cel mai important pentru noi este ca stim in orice moment programarul fiecarui terapeut.”

Pacientul vine la clinica.
Dar daca are o problema si nu poate ajunge?

Sistemul poate fi setat sa trimita automat solicitare de confirmare a programarii prin SMS.

Programarea se confirma automat daca pacientul raspunde cu DA la SMS.

Pacientii sunt usor de identificat si directionat.

Programarile la telefon se pot introduce cu usurinta in sistem si se vor sincroniza automat cu calendarul clinicii.

Odata ajuns la receptie, pacientul va fi intampinat de un personal foarte bine organizat

Structura de calendar BizMedica este ergonomica si mapata prin culori, simboluri, icon-uri distincte pentru a fi usor inteleasa si adoptata de personalul de la receptie.

Ce se intampla daca pacientul suna si receptia e ocupata?

Nimanui nu-i place sa astepte sau sa insiste. Clientul modern are pretentia ca cineva sa se ocupe in mod profesionist de vizita, odata ce a contactat clinica.

In peste 60% din cazuri apelurile ratate catre clinici sau alti furnizori de servicii nu sunt adresate. Acest comportament comercial genereaza frustrare si imagine negativa in perceptia consumatorului / pacientului.

Serviciul Call Center Clinic interconecteaza sistemul soft clinica medicala BizMedica cu o centrala telefonica digitala (VOIP) ce va ofera un control total asupra apelurilor si incercarilor de apelare catre clinica dumneavoastra: perceptie premium in mintea clientilor si niciun posibil pacient ratat.

Beneficiile Modulului Call Center Clinic

 • 6 consultatii lunare in medie activate in plus cu sistemul Call Center din apelurile ratate (in 60% din cazuri clinicile nu au un sistem care sa reactiveze apelurile pierdute)
 • Perceptia de receptie premium (angajatele vorbesc la casca)
 • Supervizare receptie cu notificari in aplicatie cu apelurile ratate si care nu au fost reapelate
 • Inregistrarea apelurilor pentru clarificari si rezolvare situatii neplacute (pacientii dificili pot fi fidelizati)
 • Optimizare SLA-uri pentru preluare apel, timp in apel cu pacientul, timp de asteptare, timp de revenire la apeluri pierdute
 • Mesaje personalizate (in aplicatie apare numele pacientului care apeleaza), mesaje de bun venit / mesaj de intampinare in afara programului de lucru / mesaj de info / mesaj de asteptare
soft clinica medicala
soft clinica medicala

Bine ati venit in epoca digitala!
Mai putina birocratie si fara hartii la receptie.

Odata ajuns la receptie, pacientul se asteapta sa primeasca servicii medicale de calitate si cat mai putina birocratie.

Experienta premium a pacientului incepe cu scanarea documentelor de identitate cu dispozitiv OCR pentru adaugarea rapida si fara erori a datelor pacientilor in baza de date a clinicii.

Acordul de consultatie, GDPR sau orice alt formular specific sunt semnate rapid electronic cu SEMNATURA BIOMETRICA si arhivate automat in baza de date a clinicii cu eliminarea suportului pe hartie.

Sincronizare perfecta a resurselor clinicii: medicul, cabinetul si echipamentele sunt pregatite pentru vizita pacientului

Consultatia este generata de sistem si deja populata cu toata informatia culeasa despre pacient din programare si din interactiunea cu receptia.

Sistemul BizMedica tine inclusiv evidenta programarilor echipamentelor si sistemelor de investigatie. Disponibilitatea echipamentelor medicale este sincronizata automat cu timpii de programare, calendarul medicului si locatia fizica in cazul clinicilor cu sucursale multiple. 

Odata configurat, sistemul elimina orice fel de posibila eroare de programare sau suprapunere medici peste acelasi echipament.

soft clinica medicala
soft clinica medicala
"Ca medic, cel mai mult la BizMedica imi place ca urmaresc cu multa usurinta fisa pacientului: e afisata exact cum imi doresc eu, cu tot istoricul de consult. Imi place ca vad tot desfasuratorul investigatiilor intr-o singura fereastra."

Eficienta digitala in fluxul medical

Solutia BizMedica ofera posibilitatea personalului medical sa eficientizeze intreg fluxul de consultatie:

Parcurgere ghidata a intregii proceduri

de la anamneza pana la eliberare de documente medicale

Formulare medicale particularizate

Sistem de lucru simplificat

prin bife si selectii de campuri predefinite

100% compatibilitate

cu SIUI, SIPE, RENV, DES, CEAS si sistem automat de raportare

Integrare cu platforma ZOOM

Pentru servicii de consultanta medicala online, sfat medical online, interpretare diagnostic second opinion

O experienta reusita, o noua recomandare

 • Orice document util ulterior sau necesar poate fi stocat electornic in fisa digitala a pacientului de catre receptie, post consult.
 • Toate formularele medicale sunt generate automat in urma consultatiei si pot fi trimise pe mail sau printate pentru pacient.
 • Finalizarea vizitei se realizeaza la receptie: sistemul BizMedica este conectat cu casa de marcat si serviciul prestat se tipareste direct pe bon sau factura.
 • Daca pacientul este asigurat CNAS sau in sistem privat, serviciile se aloca automat decontului pentru asigurator.

Investitia in digitalizare este o investitie in perceptia premium a pacientului

soft clinica medicala
"Tineam documentele pacientilor in dosare uriase care ocupau mult spatiu si erau greu de gestionat. BizMedica a oferit nu doar posibilitatea scanarii documentelor si atasarea acestora la dosarul electronic al fiecarui pacient, si asta fara costuri suplimentare, ci si o gestiune integrala a activitatii cu un modul de programari updatat si absolut necesar unei clinici medicale."
soft clinica medicala
"Dintre toate modulele BizMedica, cel mai mult imi place Power Biz. Are mult potential pentru un manager si inca nu i-am descoperit toate functionalitatile. Dashboard-urile Power Biz iti ofera dintr-un ecran toate cifrele la un loc. Suntem in amenajare cu a doua locatie si asta inseamna ca o sa creasca volumul de servicii, personalul se va dubla, deci va fi neaparat nevoie de o solutie care imi permita sa am o privire de ansamblu asupra intregii afaceri."

Sunteti un manager de clinica pasionat de fiecare detaliu al afacerii?

Modulul de BI pentru clinica, dezvoltat pe platforma Microsoft, este oglinda perfecta a intregii activitati operationale din clinica dumneavoastra.

 • Analizati productivitatea fiecarui medic din clinica
 • Analizati eficienta sistemului de programari al clinicii
 • Planificati strategii in functie de specialitatea medicala
 • Aveti vizibilitate generala avansata asupra KPI-urilor intregii clinici
 • Vedeti veniturile in functie de canalele de promovare, tipuri de incasari
soft clinica medicala - BI

Contact: www.setrio.ro    |    0740 255 255    |    marketing@setrio.ro

Puneti accentul pe detalii

Investitia in digitalizare este o investitie in perceptia premium a pacientului

Pachete lunare de abonament pentru clinici

BizMedica este un serviciu de gestiune de tip SAAS cu mentenanta si actualizari legislative lunare conform prevederilor MS si CNAS

Implementare gratuita prin Programul Eficienta pentru Pachetul Standard

STANDARD

SERVER CLINICA - 1 LOCATIE

99

RON / medic / luna

Implementare GRATUITA prin Programul Eficienta

AVANSAT

SERVER CLINICA - 1 LOCATIE

149

RON / medic / luna

Implementare functionalitati extra de la 1.650 ron

PREMIUM

SERVER CLINICA - 1 LOCATIE

179

RON / medic / luna

Implementare functionalitati extra de la 3.300 ron

Preturile sunt exprimate in lei si nu includ TVA.
Abonamentele sunt valabile pentru utilizatori personal medical.
Abonament Statie Receptie: 200 lei.