Punem toate cunoștințele noastre în slujba succesului dumneavoastră

Afacerile nu cresc prin magie, dar suntem ghidați de convingerea că magia este posibilă atunci când tehnologia este abordabilă și accesibilă celor din prima linie a unei afaceri, celor aflați în cea mai bună poziție pentru a identifica funcționalitățile ei transformaționale.
 
Setrio este mai mult decât o suită de soluții tech și software.
Setrio este o comunitate din ce în ce mai mare de oameni care au descoperit puterea tehnologiei și în acest proces de metamorfoză digitală s-au mobilizat pentru a conduce transformarea pentru organizațiile lor.

Misiune

Misiunea noastră este să găsim mereu calea, know-how-ul și ‘arma’ tehnologică optimă pentru a ajuta afacerea partenerului nostru să crească.

Viziune

Suntem o companie care produce instrumente de lucru pentru eficientizarea resurselor umane și financiare, iar datele sunt materialul de bază al construcțiilor noastre. Viziunea noastră pentru viitor pornește de la recunoașterea faptului că datele sunt din ce în ce mai mari ca volum și curg din tot ceea ce se întâmplă ca flux într-o afacere, din credința că organizațiile care își valorifică datele pentru a obține perspectiva și a construi procese inteligente le vor depăși pe cele care nu urmează acest traseu. Vrem să fim prima alegere pentru profesioniștii din domeniul sănătății oriunde în lume unde soluțiile noastre digitale pot aduce avantaj competitiv.

Valori

Pentru a da putere afacerilor prin tehnologie suntem ghidați de:
  • Prietenie – ca esența ce definește o comunitate de profesioniști uniți de aceleași valori
  • Integritate – pentru că această comunitate trebuie construită pe fundamente etice și promisiuni respectate
  • Responsabilitate – pentru că trebuie să avem grijă de viitor împreună
  • Curaj – pentru a înfrunta provocările pieței și a regândi permanent status quo-ul
  • Dezvoltare continuă – pentru a rămâne curioși și pentru a împărți know-how-ul ca și combustibil al acestei comunități