Punem toate cunostintele noastre in slujba succesului dumneavoastra

Afacerile nu cresc prin magie, dar suntem ghidati de convingerea ca magia este posibila atunci cand tehnologia este abordabila si accesibila celor din prima linie a unei afaceri, celor aflati in cea mai buna pozitie pentru a identifica functionalitatile ei transformationale.
 
Setrio este mai mult decat o suita de solutii tech si software.
Setrio este o comunitate din ce in ce mai mare de oameni care au descoperit puterea tehnologiei si in acest proces de metamorfoza digitala s-au mobilizat pentru a conduce transformarea pentru organizatiile lor.

Misiune

Misiunea noastra este sa gasim mereu calea, know-how-ul si ‘arma’ tehnologica optima pentru a ajuta afacerea partenerului nostru sa creasca.

Viziune

Suntem o companie care produce instrumente de lucru pentru eficientizarea resurselor umane si financiare, iar datele sunt materialul de baza al constructiilor noastre. Viziunea noastra pentru viitor porneste de la recunoasterea faptului ca datele sunt din ce in ce mai mari ca volum si curg din tot ceea ce se intampla ca flux intr-o afacere, din credinta ca organizatiile care isi valorifica datele pentru a obtine perspectiva si a construi procese inteligente le vor depasi pe cele care nu urmeaza acest traseu. Vrem sa fim prima alegere pentru profesionistii din domeniul sanatatii oriunde in lume unde solutiile noastre digitale pot aduce avantaj competitiv.

Valori

Pentru a da putere afacerilor prin tehnologie suntem ghidati de:
  • Prietenie – ca esenta ce defineste o comunitate de profesionisti uniti de aceleasi valori
  • Integritate – pentru ca aceasta comunitate trebuie construita pe fundamente etice si promisiuni respectate
  • Responsabilitate – pentru ca trebuie sa avem grija de viitor impreuna
  • Curaj – pentru a infrunta provocarile pietei si a regandi permanent status quo-ul
  • Dezvoltare continua – pentru a ramane curiosi si pentru a imparti know-how-ul ca si combustibil al acestei comunitati