Power Biz

analiza manageriala cu instrumente de Business Intelligence

business intelligence

Informatii puternice care pot schimba modul in care organizatia ia decizii

Aceasta solutie combina toate datele de vanzare si de achizitii disponibile pe serverele BizPharma din locatiile dumneavoastra pentru a oferi o imagine asupra relatiilor cu furnizorii, producatorii, angajatii si clientii, precum si posibilitatea de a identifica oportunitatile si punctele care necesita imbunatatiri din lantul de retail. Solutia foloseste ca motor de analiza un instrument flexibil de Business Intelligence de la Microsoft.

Beneficiile unui sistem BI (Business Intelligence)

Power Biz ajuta un manager sa isi vada afacerea dintr-o singura privire

Obiectivele pachetului standard al acestei aplicatii vizeaza zonele sensibile ale afacerii dumneavoastra. Fiecare DASHBOARD are rolul de a aduce claritate intr-o zona cheie. Pe langa dashboard-urile standard puteti sa configurati impreuna cu consultantii Setrio unul sau mai multe dashboard-uri personalizate care sa urmareasca o anumita tipologie de flux a afacerii dumneavoastra sau sa monitorizeze un anumit obiectiv major al companiei.

business intelligence Setrio

ANGAJATI

Acest dashboard are ca obiectiv monitorizarea productivitatii echipei dumneavoastra de vanzari din zona de POS. De asemenea, puteti sa urmariti evolutia in timp a unui angajat sau puteti sa vedeti care din angajatii dumneavoastra vand cel mai bine un anumit produs.

ACHIZITII

Foarte util pentru negocierile cu furnizorii. Obiectivul acestui dashboard este sa va creeze o imagine clara privind cantitatile achizitionate in timp si politica comerciala aplicata (discounturile) pe anumite categorii de produse, pentru a va ajuta sa luati cele mai profitabile decizii de achizitie.

VANZARI

Dashboard care permite urmarirea marjei pe anumite produse sau categorii de produse pentru stabilirea de strategii de piata, strategii de discount sau asociere recomandata. Puteti sa vizualizati ce tipuri de produse se vand in locatii si ce marja se obtine in functie de categoria de produs.

PRODUSE

Distribuirea vanzarilor pe locatiile retail precum si procentul de marja realizat in fiecare locatie, detalierea modului de incasare (CAS, numerar, card)​

RETETE

Analiza completa la nivel de produs, medic, DCI si diagnostic a situatiei retetelor si a veniturilor de la casele de asigurari. Acest dashboard permite crearea de strategii complexe si urmarirea dinamicii recomandarilor si vanzarilor din retetele compensate.

O aplicatie BI ofera beneficii unei game de utilizatori de afaceri la fiecare nivel al companiei, de la directori la analistii lantului de aprovizionare

Abilitatea de a analiza aceste date si informatii, la diferite nivele de detaliu, cum ar fi o ierarhie a produselor, marjelor pe locatii sau discounturilor oferite de anumiti furnizori, ofera informatii puternice precum si o intelegere corecta a vanzarilor, astfel incat zonele cu potential de risc pot fi identificate rapid, fiind accesibila si utila tuturor utilizatorilor din toate nivelurile organizatiei dumneavoastra. Interactivitatea robusta si capacitatea de interogare a instrumentului dezvoltat de Microsoft permit utilizatorilor sa se concentreze asupra punctelor cheie din activitatea lor si in consecinta sa ia decizii eficiente bazate pe date.

business intelligence Setrio

Contactați-ne pentru o prezentare

Suntem la dispoziția dumneavoastră

Luni – Vineri: 9:00-18:00

Avem reprezentanți de zonă în toate județele, serviciu Call Center și departament de Marketing activ care preia cu rapiditate solicitarea dumneavoastră.

Lăsați-ne un mesaj prin completarea formularului alăturat și vă contactăm în scurt timp. Vă rugăm să completați formularul în mod exclusiv cu datele companiei pe care o reprezentați și nu folosind date cu caracter personal.​