Computer vechi + Windows XP = RISCURI MAJORE. Le puteti evita!

 

STIATI CA…
Un computer vechi si utilizarea sistemului de operare Windows XP va expun unor riscuri majore? Siguranta datelor poate fi grav afectata, iar modul in care functioneaza aplicatiile instalate este mult inferior standardelor.

Ce poate inseamna asta pentru dumneavoastra?
– calculatorul poate fi infectat cu virusi, iar antivirusul nu garanteaza eliminarea lor
– datele pot fi accesate de hackeri
– baza de date poate genera erori fatale fara a mai putea fi recuperata ulterior
– aplicatiile si dispozitivele instalate pot functiona greoi sau se pot bloca, in timp ce driverele pentru acestea nu mai sunt disponibile

 


Din acest motiv, pentru a putea proteja echipamentele hardware si pentru a ne putea ridica la nivelul asteptarilor tuturor clientilor nostri, incepand cu 1 ianuarie 2018 va putem oferi suport tehnic doar daca utilizati sisteme sigure si performante, in acord cu reglementarile GDPR.


Puteti identifica rapid sistemul de operare instalat pe calculatoarele din farmacie sau din cabinet. In aplicatia utilizata (BizPharma, BizMedica sau BizDepozit), accesati meniul Ajutor si selectati optiunea Evaluare performanta hardware. Aceasta va face o evaluare hardware la finalul careia veti afla daca sistemul corespunde cerintelor recomandate pentru rularea aplicatiilor Setrio.

 


Va putem oferi oricand consultanta si oferte speciale.

Accesati AICI oferta curenta sau contactati-ne pentru mai multe detalii la 0374 211 000, 0740 225 225 sau marketing@setrio.ro.

 

Mereu la dispozitia dumneavoastra,
Echipa Setrio

Facebook
LinkedIn
WhatsApp
Email