Luna bucuriilor digitale: prelungim oferta de antivirus

antivirus Bitdefender


Având în vedere situația nesigură a conflictului militar de la graniță și avertismentele Uniunii Europene cu privire la pericolul scurgerii de informații sau atacuri cibernetice periculoase, Setrio a încetat comercializarea soluțiilor oferite de dezvoltatorii ruși și a inițiat un parteneriat cu cea mai mare companie românească de servicii de securitate cibernetică: Bitdefender.

Noua soluție de securitate Bitdefender vine sub forma unui serviciu pachet complet business de protecție, inclusiv protecție locală, e-mail, navigare web, etc. Securitatea cibernetică este dublată de o platformă de supervizare aflată în gestiunea Setrio care permite avertizări în timp real în cazul în care clienții Setrio sunt expuși riscurilor sau iau contact cu viruși. Specialiștii Setrio sunt notificați pe platforma de supervizare asupra posibilelor atacuri și astfel este posibilă realizarea de prevenție de securitate. Platforma permite și update-uri centralizate de securitate în timp real pentru toți clienții Setrio aflați în zona de protecție a sistemului Bitdefender.

Pentru că suntem în luna bucuriilor digitale, prelungim oferta!
Doar 10,9 lei + TVA pe lună / licență / dispozitiv.

Mai multe niveluri de securitate:
– Antimalware cu monitorizarea comportamentului
– Protecție contra amenințărilor de tip 0 Day
– Controlul aplicațiilor și sandboxing
– Firewall
– Anti-phishing and antispam

Pentru a accesa noul serviciu de securitate Bitdefender scrieți-ne folosind formularul de contact sau apelați la consultantul local Setrio.

Facebook
LinkedIn
WhatsApp
Email