Prescripție pentru zile însorite

Campanie pentru profesioniștii din industria de sănătate: cadre și asistenți medicali, farmaciști, lucrători și operatori în depozite de medicamente

Cum să participați

Dați LIKE paginii Facebook Setrio în perioada 1-15 martie 2024.
Urmăriți postările legate de campania primăverii și la oricare dintre acestea, în zona de comentarii, atașați o poză cu dumneavoastră LA CAFEA, realizată în farmacia, cabinetul medical sau depozitul de medicamente la care lucrați.
Primele 30 de fotografii cu cele mai multe like-uri primite vor fi declarate câștigătoare la finalul campaniei.

prescriptie
prescriptie

30 de premii

pentru voie bună și zile însorite

Social media este locul în care ne simțim mai apropiați, mai relaxați, mai veseli și pe care îl putem accesa oricând, cu atât mai mult într-o pauză binemeritată de câteva minute. Sunteți fericit(ă) și aveți plăcere să beți o cafea cu noi? Haideți pe Facebook și vă premiem! O cană simpatică pentru zile însorite, un mousepad din piele ecologică pentru timpul activ de la birou și neapărat o cutie cu bomboane de ciocolată dulce ca dumneavoastră așteaptă să fie livrate.

Nu uitați să strângeți cât mai multe LIKE-uri pentru a fi declarat câștigător.
Informații suplimentare referitoare la dreptul de participare și acordarea premiului găsiți mai jos în Regulamentul Oficial.

Câștigători

Mulțumim tuturor pentru participare și felicităm câștigătorii validați conform regulamentului!
Berteșteanu Lucica – Spitalul de Urgență Brăila, Petrache Mihaela – Farmacia Evofarm, Neacșu Maria – DigestMed, Cioraia Giorgiana – Spitalul Municipal Caracal, Dronca Cristina – Farmacia Sinapis-Glykon, Dascălu Andreea – DigestMed, Pasie Petru Ovidiu – Farmacia Rumex, Trandafir Codruta – Laborator Synevovet, Cozariuc Alexandra – Farmacia Davila Rădăuți, Liliana Dumitru – Farmacia Vital Force, Corcea Alexandra – Farmacia Green Pharm, Minca Anca Maria – Farmacia Green-Pharm, Monenciu Andreea – AMF Farma, Marina Alin Sabin – Farmacia Alianthus, Oproiu Alexandra-Georgiana – Farmacia Belladonna, Kiss Tamara – AMF Farma, Reda Roxana Diana – Farmacia Asirofarm