AM ACTIVAT versiunea MODERNA BizPharma

Dragi Clienti,

In urma cu doua saptamani anuntam modificari de interfata si cresterea performantelor BizPharma odata cu trecerea la versiunea 3.20.1.0. Pachetul de update a fost lansat in aceasta dimineata, 30 ianuarie, motiv pentru care va invitam sa il accesati.

 

In ce constau imbunatatirile aduse:

o compatibilitate mai buna cu sistemul de operare Windows 10, o viteza de rulare imbunatatita comparativ cu versiunile anterioare, elemente vizuale cu design imbunatatit si posibilitatea de a utiliza teme vizuale moderne.

 

Cum puteti accesa versiunea moderna

Odata cu deschiderea aplicatiei, aveti posibilitatea de selectie: versiunea Clasica sau versiunea Moderna.

Bifarea optiunii Retine selectia si nu ma mai intreba – ce poate fi modificata ulterior din meniul Aplicatie – Selecteaza varianta de aplicatie utilizata (clasica/moderna), va memora alegerea dumneavoastra si va deschide automat varianta selectata la urmatoarele porniri ale aplicatiei, fara insa a mai deschide fereastra afisata mai jos.

 

Alegerea temei de lucru preferate

Comparativ cu versiunea actuala, cea moderna afiseaza o fereastra de selectie a temei preferate, imediat dupa logarea in aplicatie. Tema poate fi de asemenea schimbata ulterior din meniul Aplicatie -> Modifica tema vizuala.

 

 

In speranta ca noile avantaje vor fi pe masura asteptarilor dumneavoastra, va lasam sa descoperiti pe parcursul a cateva luni versiunea moderna BizPharma in paralel cu versiunea actuala. Este important sa stiti ca feedback-ul dumneavoastra conteaza, de aceea suntem deschisi in permanenta comunicarii si recomandarilor.

Facebook
LinkedIn
WhatsApp
Email