BizPharma: Raport consum medicamente in perioada

bizpharma cnas soft farmacie

În urma solicitărilor caselor de asigurări județene privind medicamentele eliberate în cadrul programelor / subprogramelor naționale de sănătate curative, vă informăm că am dezvoltat în BizPharma o machetă de raport personalizat care corespunde cu câmpurile și informațiile solicitate de CAJS. Acest raport poate fi simplu generat și descărcat din meniul Rapoarte > Rapoarte CAS secțiunea Borderouri Speciale. Raportul se numește “Consum medicamente în perioada” și poate fi generat cu ajutorul filtrelor de raport pe perioada solicitată.

Atenție!
Vă reamintim că orice raport descărcat din sistemul de gestiune al farmaciei reflectă modalitatea în care au fost introduse datele în sistem de către personalul autorizat în acest sens de farmacie. Responsabilitatea validării datelor din rapoarte este a personalului contabil calificat al farmaciei.

Consultanții zonali Setrio vă stau la dispoziție pentru descărcarea rapoartelor sau pentru orice altă informație. Pentru alte informații sau clarificări, nu ezitați să ne scrieți la comunicare@setrio.ro sau suport@setrio.ro.

Facebook
LinkedIn
WhatsApp
Email