Produsul saptamanii: 10% DISCOUNT la Semnatura Biometrica Signotec

semnatura biometrica

Produsul saptamanii
10% DISCOUNT la Semnatura Biometrica Signotec

Cea mai ergonomica solutie. Dispozitivul pentru semnare biometrica Sigma de la Signotec, un specialist in domeniul capturii de semnaturi electronice scrise de mana.

Digitalizarea cabinetului presupune transformarea activitatilor consumatoare de timp, atat pentru medic, cat si pentru pacient, in actiuni automatizate, realizate rapid de dispozitive electronice. Un exemplu concludent este implementarea semnaturii biometrice in BizMedica, modul care transforma cabinetul intr-un protector al naturii, al actului medical si al spatiului: fara risipa de hartie, mai mult timp pentru actul medical, fara spatii suplimentare pentru depozitarea documentelor.

– Display 10.5 cm, 1.024 niveluri de presiune
– Criptare RSA, Husa protectie, Conexiune USB
– Senzori de inalta calitate, afisaj mare si o varietate de interfete
– Design plat, compact, ideal si pentru utilizare mobila: 160x120x10 mm
– Calitatea semnaturii digitale si uzabilitatea asociata in instanta au fost confirmate de un expert grafolog independent. Semnarea documentelor are loc intr-un cadru legal, securizat si ofera un echivalent de calitate superioara unei semnaturi originale pe hartie.
– Dezvoltat si fabricat in Germania, 2 ani garantie

Avantajele utilizarii semnaturii biometrice

 • Economisiti timp
  Pregatirea si tiparirea documentelor, scanarea acestora si urcarea lor in sistem, indexarea si arhivarea devin istorie. Semnarea documentelor se face electronic si se salveaza instantaneu in BizMedica.
 • Reduceti costurile cu documentele fizice
  Mai putini bani alocati pentru achizitia de hartie, tus pentru imprimanta, dosare si bibliorafturi.
 • Cadru legal acoperit
  Un aspect important de securitate al semnaturilor electronice este capacitatea de a efectua o comparatie de semnaturi foarte precisa si fiabila.
 • Mobilitate
  Dispozitivul este mic, usor, ideal pentru birou dar si pentru activitate de teren. Este livrat cu geanta de protectie din catifea pentru transport in siguranta.

Clientii nostri au ales si:

Facebook
LinkedIn
WhatsApp
Email