10 milioane EURO prin PNRR pentru cabinet de planificare familiala

PNRR

Stimati clienți, parteneri și viitori colaboratori,

Așa cum v-am obișnuit, echipa SETRIO vă ține la curent cu oportunitățile din industrie. Prin Planul Național de Redresare și Reziliență al României (PNRR) vor fi dotate și/sau reabilitate 119 de cabinete de planificare familială existente. Se pot obține fonduri pentru intervenții de reabilitare și reamenajare și vor primi dotări de aparatură medicală de laborator și imagistică.

Aplicanții eligibili: orice entitate publică care deține o unitate sanitară în cadrul căreia există cabinet de planificare familială. De asemenea, sunt eligibile și entitățile publice care dețin o unitate sanitară în cadrul căreia există cabinet de ginecologie și pentru care conducătorul unității completează o declarație pe propria răspundere prin care își asumă că va derula și activități specifice planificării familiale prin cabinetul de ginecologie.

Rata de finanțare: 100% – nu este necesară contribuție proprie din partea aplicantului.

Mai multe informații pe site-ul ministerului: click aici

Lansarea apelului va avea loc în luna septembrie. Clienții și partenerii SETRIO interesați să fie contactați de un consultant în accesarea fondurilor sunt rugați să completeze formularul aici

Facebook
LinkedIn
WhatsApp
Email