Noul BizPharma HO cu tehnologie Cloud

BizPharma HO Cloud

Accesibilitate, design modern și funcționalități îmbunătățite sunt atuurile cu care Noul BizPharma HO Cloud vine în ajutorul managerilor de farmacii pentru a-i ajuta să-și controleze centralizat lanțul de distribuție. Produsul este rezultatul unei investiții de peste 700K euro și a pornit ca dezvoltare încă din 2021.

Noua arhitectură a soluției este mai solidă și orientată către eficacitate: funcționalitățile principale sunt susținute de microservicii care lucrează independent. Datorită arhitecturii distribuite a microserviciilor, dacă un serviciu eșuează, celelalte pot continua să funcționeze. Utilizatorii pot experimenta mai puține întreruperi în activitate și o fiabilitate generală mai mare a aplicației.

Microserviciile pot fi optimizate individual pentru performanță, ceea ce poate duce la o experiență mai rapidă și mai reactivă pentru utilizatori. Soluția este într-un proces de dezvoltare continuă: microserviciile sunt granulare și permit scalare progresivă, astfel că sunt programate lansări de noi funcționalități până la finele lui 2025.

bizpharma-cloud-icon3

MAI RAPID

Tehnologia cloud și noul framework de dezvoltare bazat pe microservicii scalabile asigură o viteză de până la 30% mai mare a operării în noul HO

bizpharma-cloud-icon1

MAI SIMPLU

Meniul dinamic vă ajută să găsiți și să inițiați imediat orice funcționalitate

bizpharma-cloud-icon2

MAI ERGONOMIC

Noua soluție are procesele de lucru regândite în ideea de a se apropia și mai mult de fluxul operațional din farmacii

BizPharma este mai mult decât o soluție software, este un întreg ecosistem pentru că înglobează atât reguli de business, cât și cerințe legislative stricte, care pot să varieze de la o casă de asigurări de sănătate la alta, plus elemente de control de la aproape toate instituțiile de sănătate din România: MS, SER, ANMCS. Decizia de a trece la un nou framework a venit din complexitatea tot mai crescută a sistemului, din nevoia de viteză și fluidizare a fluxului de lucru al utilizatorilor. Suntem în fiecare zi lângă profesioniștii din sănătate și încercăm să traducem cât mai ergonomic fiecare nevoie a lor.“

Adrian Mușescu

Product Manager BizPharma

Pentru informații detaliate puteți contacta oricând reprezentantul Setrio de zonă.
Vă stăm de asemenea la dispoziție și la comunicare@setrio.ro sau aici.

Facebook
LinkedIn
WhatsApp
Email