INFO BizPharma: Nomenclatorul unic a ajuns la 50.000 de produse farmaceutice

Nomenclatorul unic

Dragi utilizatori BizPharma,

Suntem bucuroși să vă anunțăm că nomenclatorul unic Setrio de produse farmaceutice a atins un nou prag: 50.000 de produse! Este un pas important în dezvoltarea permanentă a soluției noastre pentru gestiunea farmaciilor, dar și o ocazie specială în care să le mulțumim tuturor celor care contribuie la creșterea acestui proiect.

Extinderea bazei de date face posibilă gestionarea mai rapidă și mai eficientă a procesului de lucru din farmacie, ceea ce duce implicit la operativitate sporită în relația cu pacienții dumneavoastră, servicii calitative și personalizate.

Preluarea de produse din nomenclatorul unic Setrio este facilă. Sistemul permite împerechere și utilizare imediată. Utilizatorul poate adăuga manual produse noi în nomenclator, iar specialiștii de suport Setrio vor valida ulterior acuratețea caracteristicilor.

Creșterea numărului de utilizatori confirmă validitatea proiectului și așa cum ne cunoașteți, vom continua să aducem inovații periodice pentru a sprijini succesul afacerii dumneavoastră. Pentru cei interesați, nomenclatorul electronic Setrio este disponibil la activare pentru abonații pachetului Premium BizPharma.

Suntem mereu la dispoziția dumneavoastră,
Echipa Setrio

Facebook
LinkedIn
WhatsApp
Email