Noul modul PNS-TSA disponibil acum în BizMedica

modul PNS-TSA

Dragi specialiști psihologi,

Suntem bucuroși să vă facem cunoscută o dezvoltare recent integrată în BizMedica Clinică realizată în parteneriat cu Asociația Nagual. Împreună am construit un nou modul care să permită raportarea serviciilor furnizate de terapeuți în baza contractului cu CNAS.

Îi mulțumim Domnului Valeriu Iancu, Președintele Asociației Nagual, psiholog clinician terapeut cu o experinţă de peste 20 de ani în domeniu, pentru disponibilitatea dânsului de a purta cu noi toți o discuție liberă privind noul modul PNS – TSA, în timp ce pe dumneavoastră vă invităm să vă alăturați dialogului.

Data: 19 iunie
Ora: 5 PM
Locatie: Online
 (click aici pentru rezervarea locului)

Veți descoperi cât de ușor puteți transforma managementul serviciilor TSA din clinica dumneavoastră prin intermediul aplicației BizMedica, folosind o singură fereastră de lucru pentru operarea serviciilor conexe de TSA și precompletarea automată a datelor. Adăugarea serviciilor va deveni în felul acesta extrem de rapidă și eficientă, în plus, integrarea cu sistemul de programări vă va permite să adăugați imediat serviciul PNS direct din programare, simplificând fluxul de lucru și îmbunătățind considerabil experiența utilizatorilor și a pacienților.

Raportarea CNAS și a facturilor în SPV ANAF este facilitate de acest modul care vă asigură de conformitatea și eficiența administrativă.

Nu ratați această oportunitate de a optimiza activitatea clinicii!
Participarea este gratuită. Pentru rezervarea locului vă rugăm să accesați butonul alăturat.

Vă așteptăm cu drag!
Echipa SETRIO

Facebook
LinkedIn
WhatsApp
Email