Transformati securitatea cibernetica intr-o prioritate!

securitate cibernetica

Protejarea dispozitivelor electronice de viruși care pot compromite informații valoroase este esențială. Din acest motiv, vă recomandăm să luați în considerare servicii de antivirus licențiat pentru dispozitivele dumneavoastră.

Anul acesta, Setrio a inițiat colaborarea cu cea mai mare companie românească de servicii de securitate cibernetică, Bitdefender, oferind clienților noștri un serviciu pachet complet business de protecție ce include protecție locală, e-mail, navigare web etc. Securitatea cibernetică este dublată de o platformă de supervizare aflată în gestiunea Setrio care permite avertizări în timp real în cazul în care clienții Setrio sunt expuși riscurilor sau iau contact cu viruși. Specialiștii Setrio sunt notificați pe platforma de supervizare asupra posibilelor atacuri și astfel este posibilă realizarea de prevenție de securitate. Platforma permite și update-uri centralizate de securitate în timp real pentru toți clienții Setrio aflați în zona de protecție a sistemului Bitdefender.

Cu doar 11 lei + TVA pe lună / licență / dispozitiv, beneficiați de mai multe niveluri de securitate în farmacia, cabinetul, clinica sau depozitul dumneavoastră:
– Antimalware cu monitorizarea comportamentului
– Protecție contra amenințărilor de tip 0 Day
– Controlul aplicațiilor și sandboxing
– Firewall
– Anti-phishing and antispam

Pentru a accesa noul serviciu de securitate Bitdefender scrieți-ne folosind formularul de contact sau apelați la consultantul local Setrio.
Suntem mereu la dispoziția dumneavoastră.

Facebook
LinkedIn
WhatsApp
Email