Produse marca PRIMA disponibile acum in GoPharma

Incepand cu luna iulie 2021 Vetro Design – principal importator, distribuitor si exportator de dispozitive medicale si produse de laborator, produse medico-dentare si veterinare, articole profesionale pentru industria de infrumusetare si produse de curatenie si igiena – este prezent in platforma de comenzi online GoPharma.

Solicitati acces si urmariti ofertele speciale Vetro Design prin click pe logo-ul distribuitorului din pagina principala a platformei GoPharma.

Vetro Design se recomanda:

Peste 25 de ani de experienta profesionala, iar din 2016, Vetro Design se afla in topul firmelor private din Romania. In urma efortului colectiv si a unei conduceri inspirate, in 2019, compania s-a clasat pe locul 1 in topul firmelor din Bucuresti.

PRIMA, principala marca Vetro Design, este bine cunoscuta in Romania. Cu peste 3.000 de articole comercializate sub aceasta denumire, toate dedicate organizatiilor care activeaza in domeniul sanatatii, marca si-a creat o imagine puternica inca de la lansarea sa cu peste cincisprezece ani in urma.

Sub marca PRIMA, sunt produse de asemenea truse sanitare de prim ajutor, truse stomatologice, truse de arsuri, truse auto, truse A.D.R si kituri de inlocuire pentru acestea. Din 2016, Vetro Design confectioneaza uniforme profesionale. Utilizand materiale textile calitative, echipamente performante si avand un personal specializat, compania a creat o gama de produse care includ uniforme medicale, imbracaminte de lucru pentru hotel si industria alimentara si imbracaminte de protectie. Uniformele profesionale PRIMA sunt disponibile intr-o varietate de materiale, culori si modele, oferind clientilor confort si stil, la preturi atractive.

Ca importator direct si producator, Vetro Design ofera preturi competitive si cunoaste foarte bine pietele produselor sale. De asemenea, se remarca prin faptul ca ofera clientilor solutii de achizitionare facile, punandu-le la depozitie toate produsele necesare dintr-o singura sursa, ceea ce economiseste timp si bani. In plus, toate articolele sunt supuse unui control strict al calitatii si respecta standardele Uniunii Europene.

Comenzile merg in zona digitala!
Platforma GoPharma ofera acces si utilizare gratuita tuturor farmaciilor din Romania
Facebook
LinkedIn
WhatsApp
Email