3 moduri in care sa ramaneti informat chiar si in timpul vacantei

stiri sanatate

Fiecare persoana care munceste zi si noapte merita si o perioada de concediu (da, chiar si daca sunteti ocupat full-time cu administrarea clinicii!). Aceasta ar trebui sa fie o perioada de relaxare completa, in liniste si pace, fara probleme de natura administrativa. Chiar daca va alegeti o destinatie de vacanta la celalalt capat al lumii, tot ajungeti sa fiti urmarit de intrebari despre programari, achizitii sau alte complicatii. In aceasta perioada a anului, cand gandurile tuturor sunt la vacanta, dumneavoastra cum va administrati clinica in timp ce va relaxati?
Am pregatit trei sfaturi care sa va ajute sa pastrati echilibrul.

Metoda 1 - Gestionati-va disponibilitatea

Uneori poate fi dificil sa balansati responsabilitatile cu recreerea, iar solutia la care ne gandim aici este una de nadejde: o gestionare buna a timpului! Prin coordonarea cu echipa si colegii dumneavoastra se poate hotari un (scurt) interval de timp in care se pot comunica orice probleme rasar in timpul vacantei, astfel incat totul sa mearga lin atat la clinica, cat si in vacanta. Pentru a va gestiona timpul cat mai eficient, va recomandam aplicatia pentru telefon BizCalendar (parte componenta a BizMedica) pentru o imagine completa a activitatii din clinica, de la programarile doctorilor pana la disponibilitatea acestora. Astfel se evita si acumularea problemelor care va vor astepta dupa vacanta, cat si numarul intreruperilor in timpul relaxarii dumneavoastra bine-meritate.

Metoda 2 – Automatizati-va raspunsurile

Trebuie sa ne dedicam timpului liber cu aceeasi daruinta cu care ne dedicam responsabilitatilor in perioada de lucru. In cazul in care cineva incearca sa va contacteze in timpul vacantei, cea mai usoara solutie este delegarea unei persoane care poate sa preia aceste responsabilitati… dar nu puteti tot dumneavoastra sa ghidati fiecare persoana catre acest coleg! In acest scop, puteti seta raspunsuri automate pentru e-mail si WhatsApp, cu datele de contact ale colegului delegat si explicatia lipsei dumneavoastra. Astfel, persoanele care va contacteaza pot gasi ajutor la colegul dumneavoastra, sau, daca nu este urgent, va pot trimite un mesaj la care puteti raspunde dupa vacanta.

Metoda 3 – Lasati tehnologia sa lucreze pentru dvs. cat timp va relaxati

Tehnologia vine in ajutorul nostru indiferent de destinatia de vacanta. Daca anterior am discutat despre mesajele automate, de aceasta data va recomandam programe software create in mod special pentru a va facilita activitatea. Pentru a va pastra informat despre performanta clinicii chiar si in vacanta, va recomandam PowerBiz pentru o privire de ansamblu asupra intregii clinici, cu dashboard-uri dedicate oricarei fatete. PowerBiz are dasboard-uri specializate cu detalii despre angajati, produse sau retete si poate fi personalizat de catre specialistii Setrio pentru a se potrivi necesitatilor dumneavoastra si pentru a va ajuta sa fiti in control complet tot timpul.

De cele mai multe ori, relaxarea este un subiect sensibil pentru membrii sistemului de sanatate, insa cu ajutorul digitalizarii prinde o forma palpabila: puteti merge in concediu fara a va ingrijora in legatura cu afacerea dumneavoastra. Toate informatiile de care aveti nevoie sunt la un click distanta.
Ne-ar face placere sa va citim intrebarile si opiniile despre cum va luati dumneavoastra o vacanta, iar pentru ultimele noutati din industria de sanatate si tehnologie, nu ezitati sa ne urmariti pe Facebook si LinkedIn.

Facebook
LinkedIn
WhatsApp
Email