GoPharma
O platforma B2B moderna si eficienta care pune in legatura directa distribuitorii, producatorii si farmaciile in mediul online, facilitand procesele de transmitere si receptionare a comenzilor de marfa.
Sunt interesat
BizPharma
Sistem de gestiune primara pentru fluxul de lucru din farmacii si lanturi de farmacii. BizPharma ofera posibilitatea gestionarii digitale a stocurilor, maximizarii productivitatii personalului si eficientizarii activitatilor de vanzare.
Sunt interesat
Farmacie Online
Deschideti un punct de lucru virtual la un cost de 10 ori mai mic decat in cazul unei locatii fizice si cresteti vanzarile cu propria platforma online pentru farmacia dumneavoastra! Comenzile sunt preluate automat in BizPharma si informatia de stoc este sincronizata in timp real. Conectare cu furnizori de servicii de plata online si curieri.
Sunt interesat
BizMedica pentru clinica
Solutia pentru digitalizarea fluxului operational din clinicile medicale. Accesati numeroase module pentru cresterea productivitatii in clinica si imbunatirea sistemelor de relationare cu pacientii, de la programari online si pana la fise medicale digitale!
Sunt interesat
BizMedica pentru cabinet
Descoperiti cum va puteti digitaliza cabinetul! BizMedica va asista in operatiile consumatoare de timp in relatia cu CNAS si va permite un control sporit asupra sistemului de validare al serviciilor. Fiecare pacient va avea o fisa electronica si va putea sa semneze biometric formulare medicale.
Sunt interesat
BizRep
Gestionarea eficienta a echipelor de reprezentanti medicali ale companiilor farmaceutice. Solutia poate fi folosita ca instrument independent pentru manageri sau integrata cu solutiile ERP sau CRM ale companiei.
Sunt interesat
BizToBiz
Creati o experienta de comert B2B superioara pentru partenerii dumneavoastra cu un instrument avansat de centralizare si gestiune de comenzi! Intr-o singura platforma puteti sa setati oferte diferentiate, politici comerciale si campanii promotionale. BizToBiz face procesul de comanda usor si eficient, indeplinind asteptarile partenerilor dumneavoastra.
Sunt interesat
BizDepozit
Simplifica si eficientizeaza fluxurile de lucru din depozite prin prioritizarea alocarii resurselor si digitalizarea procesului de raportare catre ANM si MS. In plus, cu modulul GoPick puteti sa automatizati echipa de culegatori pentru eliminarea erorilor din comenzi si scaderea timpului de culegere.
Sunt interesat
Previous slide
Next slide